Elektro Gorenjska ima najboljše gorenjsko letno poročilo v kategoriji tveganj

Strokovna komisija Poslovne akademije časnika Finance za najboljše letno poročilo je v sredo, 7. novembra 2007 predstavila rezultate prestižnega tekmovanja za Najboljše letno poročilo. Letno poročilo Elektra Gorenjska ima med gorenjskimi podjetji najboljše poročilo v kategoriji tveganj, zasedli smo četrto mesto, v skupni uvrstitvi smo zasedli zavidljivo 10. mesto.

Komisija, ki je v letošnjem letu v novi sestavi ocenjevala prijavljena poročila v okviru tradicionalnega tekmovanja poslovnega dnevnika Finance in akcije Najboljše letno poročilo, je Letno poročilo Elektra Gorenjska uvrstilo na zavidljiva mesta, in sicer kot:

  • najvišje uvrščeno gorenjsko podjetje v kategoriji letnih poročil po tveganju, prehitele so nas le tri družbe, in sicer Gorenje, Krka in Petrol, dosegli smo zavidljivo 4. mesto;
  • v skupnem seštevku točk smo kot tretje najvišje uvrščeno gorenjsko podjetje , takoj za Savo in Merkurjem, uvrstili smo se na zavidljivo 10. mesto,
  • v skupnem seštevku točk kot družba brez MSRPja pa smo uvrščeni celo na 2. mesto (žal je pri razvrščanju družb prišlo do tiskarskega škrata), takoj za Pošto Slovenije in smo po njihovem mnenju najbolj uspešno distribucijsko podjetje.

 

S svojo udeležbo na tovrstnih tekmovanjih podjetje dviguje kakovostno raven priprave svojega letnega poročila in sledi zahtevam o razkritjih na podlagi spreminjajočih domačih ter mednarodno primerljivih pravil ter kulture njihove priprave.

 


<<   Nazaj