Ponudba počitniških apartmajev

Turizem

POMEMBNO OBVESTILO!

Z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa so vse rezervacije počitniških kapacitet, ki so v lasti Elektra Gorenjska, preklicane.

Spoštovani uporabniki počitniških kapacitet!

Zaradi razglašene epidemije koronavirusa in pozivov oblasti, da naj ostanemo doma, vas obveščamo, da do nadaljnjega ne sprejemamo rezervacij za naše počitniške kapacitete.

Vse uporabnike, ki ste naše počitniške kapacitete že rezervirali, obveščamo, da koriščenje kapacitet do nadaljnjega ni možno. Vsa izvedena vplačila bomo v najkrajšem možnem času vrnili.

Podatke za vračilo posredujte na el. naslov: irena.percic@elektro-gorenjska.si. Dodatne informacije so vam na voljo tudi na tel. št. 041 383 776.

Vljudno vas naprošamo za razumevanje in strpnost.

Ostanite zdravi!

Počitniške kapacitete, ki so na voljo:

Izmene v vseh počitniških objektih so načeloma 7-dnevne in se pričnejo ob petkih, razen v Termah Lendava, kjer lahko izbirate med gibljivimi termini najema.

Bivanje domačih živali je v vseh počitniških objektih prepovedano.

Kontaktna oseba

Dodatne informacije ga. Irena Perčič na telefonski številki (04) 20 83 618 in GSM 041 383 776 ali na elektronski naslov jsfob/qfsdjdAfmflusp.hpsfoktlb/tj.

O nujnih vzdrževalnih delih v posameznih počitniških objektih lahko obvestite g. Sanadina Omerbašića na telefonski številki (04) 20 83 645 ali GSM 051 614 547.