31. 03. 2022

Odpiramo kolesarsko sezono: uporabnikom so na voljo električna kolesa v pilotni samooskrbni kolesarnici na posestvu Brdo

Izposoja električnih koles je na voljo od 1. aprila 2022 naprej, vse informacije so na voljo v recepciji hotela Elegans na Brdu.

Odpiramo kolesarsko sezono: uporabnikom so na voljo električna kolesa v pilotni samooskrbni kolesarnici na posestvu Brdo

Gorenjske elektrarne so skupaj s partnerji jeseni leta 2021 na posestvu Brdo postavile prvo samooskrbno kolesarnico, ki je plod izključno slovenskega znanja. V njej je uporabnikom na voljo pet električnih koles daljšega dosega znamke eCult Octane, ki jih poganja Domelov elektromotor.

Kolesarnica je energetsko samooskrbna, saj se napaja s pomočjo sončnih panelov, ki so nameščeni na njeni strehi. Njen namen je testirati in promovirati uporabo novih izdelkov ter inovativnih tehnologij na področju polnjenja in nadzora električnih koles.

Vse kolesarske navdušence obveščamo, da bodo kolesa s 1. aprilom 2022 na voljo vsem uporabnikom. Za izposojo potrebujete kartico, ki jo dvignete na recepciji hotela Elegans na Brdu. Več o projektu si lahko preberete TUKAJ.

Splošni pogoji za uporabo električnega kolesa

Cenik izposoje električnega kolesa

Potrdilo o najemu električnega kolesa

Standardni operativni postopek za najem električnega kolesa

Nazaj na vse novice