Obvestila o odklopih

Prijavite se na brezplačno obveščanje o odklopih na vašem merilnem mestu!

Spoštovani odjemalec, na voljo je nova aplikacija, s katero vas bomo brezplačno obveščali o načrtovanih odklopih električne energije na vašem merilnem mestu.

Na obvestila se lahko prijavite:


1. Z izpolnjenim obrazcem:


  1. 6-

  2. Strinjam se s Splošnimi pogoji o varstvu osebnih podatkov. Vaše podatke bomo uporabili izključno za obveščanje o spremembah stanja v omrežju.

Ob prijavi se strinjam s Splošnimi pogoji o obdelavi podatkov Vaše podatke bomo uporabili izključno za pošiljanje obvestil o načrtovanih izklopih električne energije na vašem merilnem mestu.

Prijava je brezplačna. Po končani prijavi boste prejeli e-pošto s povezavo za potrditev vašega e-poštnega naslova. Obvestila o načrtovanih odklopih na vašem merilnem mestu boste prejemali na vaš e-mail naslov in mobilni telefon v obliki SMS sporočila.

2. S poslanim SMS sporočilom na 041 997 400

Struktura SMS sporočila mora v zaporedju vsebovati:

  • Številko merilnega mesta (8 mestna oznaka na računu za električno energijo)
  • Presledek
  • Besedilo PRIJAVA ali ODJAVA (velike črke za prijavo oziroma odjavo)
  • Primer: 6-123456 PRIJAVA, 6-123456 ODJAVA

Po prijavi/odjavi boste prejeli potrditveno SMS sporočilo. Brezplačna obvestila o načrtovanih odklopih na vašem merilnem mestu boste prejemali na mobilni telefon v obliki SMS sporočila.

Kliknite na določeno regijo za podrobnejši seznam odklopov.

Napovedani odklopi so na zemjevidu označeni z rdečo barvo.Radijske postaje, ki objavljajo obvestila o načrtovanih izklopih električne energije:Odklopi v občinah Kranj, Cerklje, Jezersko, Naklo, Preddvor, Šenčur, TržičOdklopi v občinah občina Škofja Loka in del Medvod, ŽeleznikiOdklopi v občinah Bled, Bohinj, Jesenice, Kranjska Gora, Radovljica