20. 04. 2022

Do samooskrbne elektrarne tudi z Gorenjskimi elektrarnami

Investicija v sončno elektrarno omogoča končnemu uporabniku znižanje mesečnega stroška električne energije. Pomembna je optimalna velikost in orientacija modulov, zato sta skrbnost in natančnost pri projektiranju in izvedbi naložbe še kako pomembni.

Do samooskrbne elektrarne tudi z Gorenjskimi elektrarnami

Po večletnih izkušnjah z izgradnjo in vzdrževanjem večjih sončnih elektrarn z veseljem in ponosom sporočamo, da v Gorenjskih elektrarnah kot novost ponujamo tudi izgradnjo manjših sončnih elektrarn, primernih za domačo samooskrbo.

 

Od ideje do izvedbe na enem mestu, prilagajajo se željam  kupca

Naš cilj je, da v projekt postavitve samooskrbne sončne elektrarne združimo lastno znanje in želje kupca. Ekipa Gorenjskih elektrarn bo poskrbela, da bo celoten proces, od priprave ustrezne dokumentacije do dejanske postavitve sončne elektrarne, izveden korektno. Na željo uporabnika vam pomagamo pri pridobitvi finančne subvencije in/ali kreditiranja v okviru Eko Sklada.

Vsak tak projekt je tako edinstven, enkraten in poseben ter kot tak vedno prilagojen potrebam kupca. Prvi korak je tako pogovor z naročnikom, sledi ogled lokacije potencialne sončne elektrarne in svetovanje pri načinu izvedbe.

 

Poleg znanja tudi odlična kvaliteta materialov

Svojo odličnost izvedbe dodano nadgrajujemo z uporabo kvalitetnih komponent (moduli, razsmerniki, optimizatorji)  ter ostalih podpornih materialov (nosilne podkonstrukcije).

Dobavljamo samo visokokakovostne module, ki so uvrščeni na TIER1 lestvico z vsaj 12-letno produktno garancijo in garancijo na zmogljivost delovanja vsaj 84,8% po 25 letih delovanja.

Solaredge razsmerniki imajo vsaj 12-letno garancijo (možno pa je doplačilo do 25 let), optimizatorji pa imajo osnovno 25-letno garancijo. Ravno tako velja za nosilno podkonstrukcijo iz aluminija in nerjavečega jekla. Vse komponente so ustrezno certificirane.

Po zaključku projekta kot izvajalec kupcu zagotavljamo dodatno še dveletno garancijo na kakovost izvedbe del.

 

Ravno toliko kot je razlogov za naložbo v domačo sončno elektrarno, je tudi razlogov, da izvedbo projekta prepustite nam. Napolnite se z energijo sonca!

Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo na janez.leben@gek.si ali klic na 051 361 175.

Nazaj na vse novice