Zaposlovanje v Elektru Gorenjska

Elektro Gorenjska

Ste dejavni, inovativni, strokovnjak na svojem področju in iščete nove izzive? Predstavite nam svoje potenciale.

Zaposleni v podjetju Elektro Gorenjska, d. d., se obvezujemo uresničiti našo vizijo, zato se brezpogojno držimo vrednot, ki so načela našega vsakodnevnega delovanja. Zavedamo se, da spoštovanje vrednot prispeva tudi k dobrim medsebojnim odnosom in pozitivni organizacijski kulturi. 

Ugodnosti za sodelavce v našem podjetju: Sistematično delo z zaposlenimi je ključnega pomena za uspeh tako posameznika kot podjetja, zato izvajamo letne razgovore, omogočamo strokovna usposabljanja in nudimo možnost nadaljnjega izobraževanja. Uspešne zaposlene motiviramo z različnimi vrstami nagrajevanja ter spodbujamo in primerno nagrajujemo inovativnost. Skrbimo za urejeno delovno okolje, za varnost in zdravje pri delu, financiramo pa tudi dodatno pokojninsko zavarovanje. Preko športnega društva in skupine za promocijo zdravja spodbujamo zdrav telesni in duševni razvoj. Z organizacijo različnih dogodkov in možnostjo najema lastnih počitniških kapacitet pa skrbimo tako za zaposlene, kot njihove družine.

Verjamemo, da smo zaupanja vreden delodajalec, kar dokazujejo nizka fluktuacija ter veliki stopnji zaupanja in pripadnosti zaposlenih podjetju.

Zaposlitveni vprašalnik

V primeru, da vas razpisano prosto delovno mesto zanima in ste zainteresirani za zaposlitev v naši sredini, izpolnite zaposlitveni vprašalnik in ga priložite vašemu življenjepisu ter vlogi za prijavo. Podatki nam bodo v pomoč za lažjo selekcijo vlog.

Zaposlitveni vprašalnik

Objava prostih delovnih mest 

Na portalu MojeDelo.com objavljamo naslednja prosta delovna mesta:

INŽENIR ZA RAZVOJ (m/ž) - prijave sprejemamo do vključno 16. februarja 2022

ARHITEKT IKT INFRASTRUKTURE (m/ž) - prijave sprejemamo do vključno 17. februarja 2022

VODJA PROJEKTOV (m/ž) - prijave sprejemamo do vključno 18. februarja 2022