Dobava osebnega vozila ŠKODA OCTAVIA COMBI 2.0 TDI

Datum objave: 26. 10. 2022

Šifra: POV22-033
Rok za oddajo: 03. 11. 2022
Izbrani ponudnik: AVTOHIŠA VRTAČ, d.o.o. Kranj

Povabilo.

 

Vprašanje št. 1;

Spoštovani,

Pišem vam v vezi povabila k oddaji ponudbe za dobavo vozila.

Pri pregledu razpisane dokumentacije za ponudbo vozil Škoda Octavia, sem opazil, da je željeni dobavni rok 6 mesecev od podpisa pogodbe. Glede na izkušnje, ki jih imam in na pogovor, ki sem ga opravil z uvoznikom, vozila, ki bi ustrezal zahtevam, v željenem roku ni mogoče dobaviti. Dobavni rok za vozila Octavia, ki so naročena v tovarno se trenutno giblje okoli 12 mesecev. Mogoče so vam poznane težave pri proizvodnji in dobavi modela Octavie v preteklem letu, je pa vozilo možno dobaviti v omenjeni dobi, kar mi zagotovili tudi s strani uvoznika.

Prav tako bi omenil, da trenutno vozila, ki bi vseboval »Crew protect system« ni možno dobaviti. Oprema je del paketa »paket za varno vožnjo«, ki je na restrikciji in ga trenutno ni možno naročati, zato vozila, ki se naročajo v tovarno v tem času ne morejo dobiti niti paketa, ki vsebuje željeno opremo, niti opreme posamezno.

 

Odgovor št. 1;

Spoštovani,

navedenih zahtev trenutno ne bomo spreminjali, vendar vas vseeno vabimo, da oddate ponudbo. Na podlagi prejetih ponudb se bomo potem odločili, ali podaljšamo rok dobave oz. sprejmemo ponudbo tudi brez želene tehnične zahteve (»Crew protect system«).

 Lep pozdrav!

Nazaj