Veseli nas, da lahko sodelujemo s podjetji, kot je Elektro Gorenjska

Elektro Gorenjska daje velik pomen usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, posledično so zaposlenim na voljo ugodnosti v okviru certifikata Družini prijazno podjetje. Koristi medsebojnega sodelovanja je predstavila Petra Hartman, vodja certificiranj, Ekvilib Inštitut

S podjetjem Elektro Gorenjska sodelujemo od leta 2011, ko so pristopili k pridobitvi certifikata Družini prijazno podjetje. Tekom trinajstih let našega sodelovanja je bilo nenehno zaznati skrb za zaposlene in njihovo dobro počutje, kar so opazili tako svetovalci kot revizorji, ki so pregledovali delovanje podjetja na področju certificiranja.

Podjetje v okviru certifikata uspešno  izvaja 16 ukrepov s področja usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, ki so docela vpeti v organizacijsko kulturo podjetja. Ukrepi so aktivni in dobro koriščeni, zaposleni pa so zadovoljni z možnostmi koriščenja in naklonjenostjo vodij do usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja.  

Veseli nas, da lahko sodelujemo s podjetji, kot je Elektro Gorenjska, podjetju in njihovim zaposlenim pa želimo, da bi še naprej uspešno lovilo ravnotežje med poklicnim in zasebnim življenjem ter odločno stopalo po začrtani poti trajnostnega razvoja!

Nazaj na vse novice