Zanesljivost, prijaznost, trajnost

V Creatimu že od leta 2005 z veseljem sodelujemo z Elektrom Gorenjska kot zanesljivi partnerji pri razvoju in vzdrževanju spletnega portala, poudarja Gregor Rupnik, CEO in partner

Skupaj smo soustvarjali digitalni prostor, ki je postal ključno komunikacijsko orodje za stranke in partnerje Elektra Gorenjska. Njihova predanost in prizadevanja so bila ves čas usmerjena v to, da ohranjajo spletno stran v koraku s časom in sledijo najnovejšim trendom na spletu. V teh letih so si prizadevali za inovativnost, enostavnost uporabe oz. dobro uporabniško izkušnjo, ter ustvarjanje privlačnih in informativnih vsebin, ter drugih orodij, ki so obiskovalcem nudile odlično izkušnjo. Vsi ti napori so pomagali krepiti prisotnost na spletu ter povečevati prepoznavnost Elektro Gorenjska med uporabniki. Njihova podpora in zaupanje v našo ekipo sta bila ključnega pomena za uspešno sodelovanje.

Ob vašem jubileju se zahvaljujemo za dosedanje sodelovanje in izjemno priložnost, da lahko še naprej soustvarjamo vašo digitalno pot. Zavezujemo se, da bomo tudi v prihodnje ostali zvesti vaši viziji, ter skupaj sledili nenehnemu razvoju in napredku na spletu.

Nazaj na vse novice