Naša zmaga je vaša zmaga!

Kot donator ali sponzor Odbojkarskega kluba Triglav Kranj je Skupina Elektro Gorenjska poskrbela, da so lahko nemoteno vzgajali in razvijali mlade odbojkarje in odbojkarice ter jim omogočali primeren proces treninga in privzgajali športne vrednote. 

 

Za izjavo smo prosili trenerja moške članske ekipe, Sašota Ropa.

Več kot 20 let v odbojkarskem klubu Triglav Kranj skrbimo za največji poletni športni dogodek v Kranju, in sicer državno prvenstvo v odbojki na mivki. V letošnjem letu smo ga prvič nadgradili v srednjeevropsko prvenstvo in Skupina Elektro Gorenjska je tudi letos, kot mnoga leta prej, naš pokrovitelj, na kar smo zelo ponosni. Podjetje  vidimo kot družbeno odgovorno podjetje, ki s svojo strategijo pripomore k razvoju okolju prijazne mentalitete ljudi na Gorenjskem. Je zaupanja vredna organizacija, zato smo zelo veseli, da nam vedno prisluhne in skuša pomagati. Na tem mestu bi se rad še enkrat zahvalil za kooperativnost in sodelovanje.

V odbojkarskem klubu Triglav Kranj vsem zaposlenim voščimo še veliko uspešnih in veselih trenutkov v kolektivu. Naj še dodam, da je v organizaciji veliko športnega duha, ki tudi v tako velikem podjetju pripomore k boljši komunikaciji in lažji poti k uspehu.

Naša zmaga je vaša zmaga!

 

Nazaj na vse novice