Do cenejše električne energije tudi z nakupom kotlov na lesno biomaso ETA

V Elektru Gorenjska za svoje odjemalce, ki so člani Kluba Reenergija, ponujajo možnost cenovno ugodnega nakupa kotla na lesno biomaso ETA. Člani Kluba Reenergija lahko ob nakupu kotla na lesno biomaso ETA izkoristijo 10 % popust, upravičeni pa so tudi do nižje cene električne energije v Paketu Reenergija.

V Elektru Gorenjska za svoje odjemalce, ki so člani Kluba Reenergija, ponujajo možnost cenovno ugodnega nakupa kotla na lesno biomaso ETA. Člani Kluba Reenergija lahko ob nakupu kotla na lesno biomaso ETA izkoristijo10 % popust, upravičeni pa so tudi do nižje cene električne energije v Paketu Reenergija.

Lesna biomasa je gorivo, ki ga je v Sloveniji dovolj, zato je njegova cena na daljši rok stabilnejša in tudi ugodnejša od cene fosilnih goriv. V evropskem merilu spadajo hišni kotli ETA na polena, sekance in pelete med tehnološko najbolj izpopolnjene ogrevalne naprave, ki jih je v tem času mogoče dobiti na trgu.

Člani Kluba Reenergija imajo možnost cenovno ugodnega nakupa kotla na lesno biomaso ETA, saj prejmejo kupon za 10 % popust, ki ga lahko unovčijo pri podjetju Mitraka. Ob nakupu kotla na lesno biomaso ETA pa so upravičeni tudi do nižje cene električne energije v Paketu Reenergija, kjer je cena električne energije najugodnejša za gospodinjske odjemalce Elektra Gorenjska. Poleg tega član kluba dve leti po vgradnji kotla na lesno biomaso ETA prejme dodatni bonus 5 EUR/MWH z DDV, upravičen pa je tudi do nepovratnih sredstev s strani države v enkratnem znesku do 1.500 eurov.

Več o ponudbi nakupa kotlov na lesno biomaso ETA na www.reenergija.si/partnerji/kotli-na-lesno-biomaso-eta.


<<   Nazaj