Vedno porabim, kar rabim - Elektro Gorenjska z nadgradnjo paketa za svoje gospodinjske odjemalce

Elektro Gorenjska je za svoje gospodinjske odjemalce pripravil nadgradnjo paketa Vedno porabim, kar rabim. V paketu svojim odjemalcem ne ponuja zgolj prihrankov na končnem znesku računa za električno energijo, pač pa jih tudi nagrajuje za učinkovitejšo rabo električne energije.  Elektro Gorenjska je tako prvi distributer, ki odjemalcem ponuja aktiven program za spodbujanje učinkovitejše rabe električne energije in jih hkrati tudi nagrajuje.

Elektro Gorenjska kot prioritete svojega delovanja postavlja skrb za zanesljivo dobavo električne energije ter poudarjanje učinkovitejše rabe energije in obnovljivih virov energije. Nadgradnja paketov Porabim, kar rabim in Vedno porabim, kar rabim tudi tokrat odjemalce nagrajuje za učinkovitejšo rabo električne energije, odjemalcem pa ponuja tudi prihranke na končni vrednosti računa električne energije.

Odjemalci, ki se bodo ali so se že vključili v paket Vedno porabim, kar rabim, plačujejo električno energijo glede na dejansko porabo, hkrati pa so v primeru, da prihranijo 10% električne energije v letu dni, nagrajeni z bonusom v višini 10 EUR. Paket je tudi cenovno konkurenčen z ostalimi ponudniki na trgu električne energije.

Učinkovitost varčevalnih paketov oskrbe z električno energijo, ki jih ponuja Elektro Gorenjska, dokazujejo tudi podatki, da je kar 40% odjemalcev, ki so že vključeni v paket Porabim, kar rabim (predhodnik paketa Vedno porabim, kar rabim), zmanjšalo svojo letno porabo električne energije od 5 do 25%. To pa pomeni tudi doprinos k skrbi za čistejše okolje, kar je predstavljalo 235 ton CO2.

V podjetju poudarjajo, da je mogoče prihranke električne energije doseči že s preprostimi ukrepi, kot so npr.: ugašanje luči, izklapljanje električnih naprav v stanju pripravljenosti, zamenjava žarnice z varčno sijalko ter v manjšem odstotku tudi z zamenjavo starega aparata z energetsko varčnejšim aparatom.

Posebna ponudba velja do 31. 12. 2010. Več informacij je na voljo na brezplačni telefonski številki 080 2204 ali na spletnem mestu www.porabimkarrabim.si

 

 


<<   Nazaj