»Energija z lastne strehe« - nova, okolju privlačna ponudba Elektra Gorenjska

Elektro Gorenjska je v sodelovanju s podjetjem Bramac strešni sistemi pripravil privlačno ponudbo za nakup solarnih komponent Bramac Solar. Vsi, ki se bodo odločili za nakup solarnih komponent Bramac Solar, bodo do 30. septembra 2010 deležni dodatnih ugodnosti. S članstvom v Klubu Reenergija pa si lahko člani zagotovijo še dodatne ugodnosti.

Elektro Gorenjska je v sodelovanju s podjetjem Bramac strešni sistemi pripravil privlačno ponudbo za nakup solarnih komponent Bramac Solar. Vsi, ki se bodo odločili za nakup solarnih komponent Bramac Solar, bodo do 30. septembra 2010 deležni 15-odstotnega popusta, s članstvom v Klubu Reenergija pa si lahko zagotovijo še dodatne ugodnosti.

Elektro Gorenjska nadaljuje svoje aktivnosti na področju obnovljivih virov in učinkovite rabe energije. Skupaj s podjetjem Bramac strešni sistemi je oblikoval privlačen paket, ki bo končne uporabnike še dodatno nagradil v njihovih prizadevanjih za uporabo obnovljivih virov energije.

Izkoriščanje sončne energije nam poleg okoljskih prihrankov in varčevanja omogoča tudi dejanske ekonomske prihranke. Povprečna štiričlanska družina v enodružinski hiši s solarno streho Bramac Solar privarčuje do 420 l kurilnega olja. Garancija in zagotovilo kakovosti strešnikov Bramac Solar v 25. letih tako pomeni prihranek 10.502,5 l kurilnega olja. Privarčuje pa se tudi pri izpuščanju emisij CO2, saj bo tako gospodinjstvo v enem letu zmanjšalo za 1.146,1 kg emisij CO2 oziroma za 28.652,5 kg v obdobju 25. let.

Sonce je čist in donosen vir energije. Energija, ki jo pridobivamo s solarno tehnologijo, omogoča pridobivanje energije brez uporabe dodatne energije, iz vira, ki se nikoli ne iztroši, in na način, ki ne obremenjuje okolja z izpusti toplogrednih plinov. Solarna tehnologija omogoča izkoriščanje brezplačne in okolju prijazne sončne energije za ogrevanje sanitarne vode, s kombinirano solarno napravo pa je mogoče ogrevati tudi prostore.

Člani Kluba Reenergija bodo ob nakupu  solarnih komponent poleg 15-odstotnega popusta imeli tudi cenejšo električno energijo v Paketu Reenergija, po vgradnji solarnega sistema pa bodo v obdobju dveh let prejemali tudi dodaten bonus v vrednosti 5 EUR/MWh.

 Več na spletnem mestu www.reenergija.si.

 


<<   Nazaj