Elektro Gorenjska opozarja na previdnost pri obisku neznancev na domu

Kranj, 19. januar 2016 - V Elektru Gorenjska, d.d.,  uporabnike poziva k dodatni previdnosti ob obisku neznancev na njihovih domovih. V zadnjem času se namreč po različnih  slovenskih občinah pojavljajo neznanci, ki z lažnim predstavljanjem in namenom želijo vstopiti v stanovanja posameznikov ter jim v podpis ponujajo obvezujoče pogodbe za dobavo električne energije pri različnih ponudnikih.

V izogib neljubim situacijam in morebitnih zlorab uporabnikom svetujemo, naj bodo previdni in pozorni na nekorektne poslovne prakse. Pri ponudnikih na domovih naj uporabniki preverijo njihovo identifikacijo – službeno kartico s fotografijo, logotipom in naslovom podjetja ter njihov resnični namen. 

Naj dodamo, da imajo vsi terenski delavci družbe Elektra Gorenjska pri sebi ustrezno identifikacijo, prav tako nosijo službena oblačila, na katerih se nahaja logotip družbe.

V primeru zlorab in lažnega predstavljanja na vašem domu nas lahko uporabniki obvestijo na elektronski naslov info@elektro-gorenjska.si, kontaktirajo klicni center  080 30 19 ali to storijo na drug primeren način.


<<   Nazaj