Elektro Gorenjska pričel z vračanjem preplačila električne energije

Elektro Gorenjska bo v tem tednu pričel z vračanjem preplačane električne energije. Prvi odjemalci bodo že jutri prejeli račun, na katerem bo poračunana razlika v ceni električne energije, skupaj z zamudnimi obrestmi. Elektro Gorenjska bo v obliki poračuna vrnil preplačana sredstva električne energije vsem svojim sedanjim ter tudi bivšim odjemalcem, ki so upravičeni do vračila.

Elektro Gorenjska bo v tem tednu pričel z vračanjem preplačila električne energije. Prvi odjemalci bodo že jutri prejeli račun, na katerem bo poračunana razlika v ceni električne energije skupaj z zakonitimi zamudnimi obrestmi. Elektro Gorenjska bo v obliki poračuna vrnil preplačana sredstva električne energije vsem svojim sedanjim ter tudi bivšim odjemalcem, ki so upravičeni do vračila.

Elektro Gorenjska danes začenja z izplačevanjem razlike v ceni za preveč zaračunano elektriko. Prvi odjemalci bodo tako jutri prejeli račun, na katerem bo izkazan znesek preveč zaračunane elektrike (skupaj z zakonitimi zamudnimi obrestmi), v prihodnjih dneh pa bodo prejeli tudi podrobno specifikacijo s predstavljeno metodologijo izračuna poračuna/ pobota.

Poračune so v podjetju izračunali individualno, glede na vsakega odjemalca posebej. Vsi odjemalci si lahko informativni izračun za preplačano elektriko izračunajo tudi na spletnem mestu Elektra Gorenjska www.elektro-gorenjska.si, kjer je za odjemalce pripravljena posebna spletna aplikacija. Za odjemalce je na voljo tudi brezplačna telefonska številka 080 22 04 in elektronski naslov {b/hptqpejoktuwbAfmflusp.hpsfoktlb/tj.

V podjetju poudarjajo, da bodo preplačana sredstva vrnili vsem svojim odjemalcem, ne glede na to, ali so odjemalci vložili zahtevek za izplačilo ali ne. Sredstva bodo vrnjena tudi bivšim odjemalcem Elektra Gorenjska, ki so v vmesnem času zamenjali dobavitelja električne energije. Vsa vračila bodo izvedena najkasneje do meseca oktobra letošnjega leta.

Več informacij:

Mag. Renata Križnar

Sfobub/lsj{obsAfmflusp.hpsfoktlb/tj


<<   Nazaj