Zavod Korak v novo leto z aparatom za razgibavanje

Skupina Elektro Gorenjska se je tudi letos odločila narediti korak več. Zavodu Korak, Kranj, ki skrbi za varstvo in rehabilitacijo po poškodbi glave, so namenili 6.000 evrov za nakup aparata za aktivno in pasivno razgibavanje rok in nog ter drugih pripomočkov in opreme za delovno terapijo.

Skupina Elektro Gorenjska se je tudi letos odločila narediti korak več. Zavodu Korak, Kranj, zavodu, ki skrbi za varstvo in rehabilitacijo po poškodbi glave, so namenili 6.000 evrov za nakup aparata za aktivno in pasivno razgibavanje rok in nog ter drugih pripomočkov in opreme za delovno terapijo.

V Skupini Elektro Gorenjska so se odločili, da bodo skladno z dolgoletno tradicijo družbeno odgovornega podjetja pomagali lokalnemu okolju, v katerem skupina deluje. Sredstva, predvidena za nakup poslovnih daril, so namenili v dobrodelne namene in aktivno pomagali Zavodu Korak, Kranj. Zavodu, katerega poslanstvo je izvajanje programa, ki omogoča osebam po poškodbi glave čim boljšo kakovost življenja, so namenili 6.000 evrov za nakup prepotrebnega aparata za aktivno in pasivno razgibavanje rok in nog ter drugih pripomočkov in opreme za delovno terapijo.

Donacijo sta direktorici Zavoda Korak, Kranj, Mateji Korošec predala predsednik uprave Elektra Gorenjska mag. Jože Knavs in direktor hčerinske družbe Gorenjske elektrarne mag. Marko Čarman. Predsednik uprave Elektra Gorenjska Jože Knavs je ob tem dejal: »Uspeti v življenju pomeni pomagati drugim, pomagati tistim, ki so pomoči potrebni. Prepričan sem, da smo s svojim prispevkom pomagali in Zavodu Korak ter njegovim varovancem polepšali praznični čas. Vesel sem tudi odziva poslovnih partnerjev, ki z razumevanjem in odobravanjem pozdravljajo našo pobudo. Upam, da bo naše dejanje spodbudilo tudi ostale partnerje, da še več sredstev podarijo v tovrstne namene.«

 

Dodatne informacije: mag. Renata Križnar; sfobub/lsj{obsAfmflusp.hpsfoktlb/tj

 


<<   Nazaj