Elektro Gorenjska uvaja nove, ugodnejše storitve za gospodinjske odjemalce

Elektro Gorenjska uvaja nove storitve, s katerimi bo zmanjšal stroške plačila računov električne energije za svoje odjemalce.

Družba Elektro Gorenjska uvaja nove storitve, s katerimi bo zmanjšala stroške plačila računov električne energije za svoje odjemalce. Družba bo z novim letom vsem odjemalcem, ki plačujejo mesečne obveznosti za porabljeno električno energijo prek tajnika, znižala stroške vodenja računa. V Elektru Gorenjska so prepričani, da bo tudi uporaba novih elektronskih storitev na spletnem mestu http://www.elektro-gorenjska.si/ prispevala k zmanjšanju porabe električne energije ter s tem k nižjemu plačilu mesečnih obveznosti za električno energijo pri gospodinjstvih.

Družba Elektro Gorenjska je z oktobrom 2008 za gospodinjske odjemalce uvedla nov poslovni model zaračunavanja porabljene električne energije, dodatek na visoko porabo in storitev vodenja računa. Pri tem pa so v podjetju iskali tudi rešitve, ki bi bile ugodnejše za odjemalce električne energije.  Tako Elektro Gorenjska s 1. januarjem 2009 uvaja popust v višini 18% na dodatek za storitev vodenja računa za vse tiste odjemalce, ki mesečne obveznosti za porabljeno električno energijo plačujejo prek trajnika.

Nove možnosti prihrankov pri porabi električne energije pa Elektro Gorenjska predstavlja tudi z uvedbo posodobljene aplikacije t.i. eStoritev, predstavljenih na spletnem mestu podjetja http://www.elektro-gorenjska.si/ . V podjetju so prepričani, da so z uvedbo novih brezplačnih funkcij storitve za odjemalce postale prijaznejše in dostopnejše. Pregled porabe električne energije na merilnem mestu, prijava na e-račun, arhiv prejetih e-računov, prijava na neakontacijski način obračuna električne energije ter oddaja števčnega stanja za obračun električne energije so le nekatere izmed storitev, ki bodo zagotovo pripomogle k racionalnejši in učinkovitejši porabi električne energije, dobrine, za katero moramo odgovorno skrbeti vsi uporabniki.

Elektro Gorenjska bo v teh dneh vsem gospodinjskim odjemalcem začel pošiljati skupaj z računom za porabljeno električno energijo dopise, v katerih bodo predstavljene nove storitve.

Več informacij je na voljo na spletnem mestu http://www.elektro-gorenjska.si/.

Dodatne informacije: sfobub/lsj{obsAfmflusp.hpsfoktlb/tj

 

 


<<   Nazaj