Sredstva, namenjana poslovnim darilom, skupina namenila v dobrodelne namene

Skupina Elektro Gorenjska je ob zaključku leta 2012 sredstva, namenjena poslovnim darilom, raje namenila v dobrodelne namene.Tradicija, ki nas povezuje na tem področju, predvsem pa veselje prejemnikov sredstev, je ključno vodilo, da se bomo teh dejanj posluževali tudi v prihodnje, skladno z  zmožnostmi. 

K dobrodelnosti smo ob zaključku leta 2012 povabili tudi svoje poslovne partnerje ter jim predlagali, naj sredstva, predvidena za novoletna srečanja in poslovna darila, skupaj namenimo za pomoč tistim, ki jo potrebujejo.

V sredini decembra je tako skupina Elektro Gorenjska v Kranju organizirala prvo dobrodelno srečanje s ključnimi poslovnimi partnerji, s katerimi v podjetjih dnevno sodelujejo . V prijetnem vzdušju so partnerji spoznali koristi, ki jih ponuja program Ne-odvisen.si ter spremljali zanimiv pogovor z gosti oziroma spremljevalci tega programa: Vlasto Nussdorfer, Mihom Šavlijem in Fani Čeh, za pester program srečanja pa sta poskrbela Bojan Kodelja in Jurij Zrnec.

Z zbranimi sredstvi v višini skoraj 13 tisoč evrov bodo preventivnemu programu Ne-odvisen.si v letu 2013 omogočili delovanje tudi na Gorenjskem.

Celosten program Ne-odvisen.si sicer osvešča otroke, mladostnike in odrasle o različnih pasteh zasvojenosti sodobnega časa, jim nudi pomoč, predvsem pa spodbuja vzpostavitev pravega odnosa med generacijami. V letih 2010 in 2011 je program že gostoval v gorenjskih občinah Škofja Loka, Kranjska Gora, Mestna občina Kranj, Bohinj, Tržič, Kamnik in Šenčur. Prvi odzivi poslovnih partnerjev na dano pobudo so bili pozitivni in v podjetju upajo, da bodo tovrstne oblike sodelovanja v prihodnosti postale stalnica.


<<   Nazaj