Skupina Elektro Gorenjska je prejela priznanje za najboljše letno poročilo v komuniciranju za leto 2018

V četrtek, 21. novembra 2019 je poslovni dnevnik Finance letos že dvajsetič zapored podelil nagrade najboljšim letnim poročilom.

Skupina Elektro Gorenjska je za Konsolidirano letno poročilo Skupine Elektro Gorenjska za leto 2018 prejela nagrado za Najboljše letno poročilo v komuniciranju za leto 2018 (med subjekti javnega interesa po ZGD). Ocenjevala in točkovala jih je strokovna komisija. V ospredju pozornosti nagrajencev so nefinančno poročanje, timska priprava poročila in prizadevanje za prepoznavnost njihovih letnih poročil.

Elektro Gorenjska že vrsto let sodeluje na tekmovanju za najboljše letno poročilo. Letno poročilo je publikacija, ki je namenjena različnim javnostim: delničarjem, bankam, državnim inštitucijam, poslovnim partnerjem in zaposlenim.

Naša temeljna zaveza pri pripravi poročila je preglednost poročanja. V njem se namreč predstavlja izjemno kompleksno področje energetike, ki predstavlja velik izziv globalne skupnosti v prihodnje. Pri pripravi poročila sodelujejo sodelavke in sodelavci iz različnih služb, pri oblikovanju pa sodelujemo tudi z zunanjimi strokovnjaki.

Veseli nas, da je komisija prepoznala dodano vrednost našega poročila, saj smo v njem za rdečo nit izbrali komunikacijo in predstavitev nove grafične podobe Skupine Elektro Gorenjska s sloganom Povezani.

Naj letno poročilo Elektro Gorenjska


<<   Nazaj