Ponudba počitniških apartmajev

Turizem

Spoštovani uporabniki počitniških kapacitet!

Zaradi izrednih razmer in razglašene epidemije, predvsem pa zaradi želje, da zaščitimo uporabnike počitniških kapacitet, do nadaljnjega letovanja in  rezervacije v kapacitetah niso možna.

Ostanite zdravi!

Informacija glede turističnih bonov

Družba Elektro Gorenjska, d. d., je podrobno proučila zakonodajo glede načinov unovčevanja turističnih bonov v počitniških kapacitetah podjetja. Zaradi prevelikega tveganja in izpostavljenosti, tako družbe Elektro Gorenjska, kot tudi uporabnikov kapacitet, unovčenje turističnih bonov pri rezervaciji počitniških kapacitet ni možno. Za enak ukrep so se odločila tudi druga podjetja za distribucijo električne energije.

Počitniške kapacitete, ki so na voljo:

Vse goste, ki imajo potrjene rezervacije v Dajli, vljudno naprošamo, da v zvezi z morebitnimi ukrepi Vlade RS zaradi preprečitve širjenja koronavirusa (zaprtje meje, uvrstitev Hrvaške na seznam epidemiološko nevarnih držav) pred odhodom in v času letovanja redno spremljajo dnevne novice in uradno spletno stran Vlade RS: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/ ter priporočila NIJZ na uradni spletni strani: https://www.nijz.si/sl.

Izmene v vseh počitniških objektih so načeloma 7-dnevne in se pričnejo ob petkih.

Bivanje domačih živali je v vseh počitniških objektih prepovedano.

Kontaktna oseba

Dodatne informacije ga. Irena Perčič na telefonski številki (04) 20 83 618 in GSM 041 383 776 ali na elektronski naslov jsfob/qfsdjdAfmflusp.hpsfoktlb/tj.

O nujnih vzdrževalnih delih v posameznih počitniških objektih lahko obvestite g. Sanadina Omerbašića na telefonski številki (04) 20 83 645 ali GSM 051 614 547.