25 letne športne igre EDS

Drage športnice, dragi športniki, spoštovani gostje in prijatelji!

Šport je pomemben del vsake družbe in organizacija športnih iger med elektrodistribucijskimi podjetji služijo kot odličen način za doseganje trajnostnega razvoja podjetij in posameznikov, ki delujejo v njih.

Zato vas z veseljem vabimo, da se nam pridružite na 25. letnih športnih igrah elektrodistribucijskih podjetij, ki bodo 1. junija 2019 na Gorenjskem, in sicer v Tržiču. Organizator iger, predstavniki podjetja Elektro Gorenjska, d. d., bomo poskrbeli, da bo na igrah prisotno veliko tekmovalnosti, predvsem pa obilo dobre volje in priložnosti za ustvarjanje nepozabnih športnih spominov.

Igre so zagotovo dokaz vztrajnosti generacij in želje po medsebojnem srečevanju, druženju in grajenju prijateljskih vezi. So dokaz, da smo zaposleni v elektrodistribucijskih podjetjih povezani, ne glede na razdalje, ne glede na obliko srečanja. Sodelujemo skupaj v dobrem in slabem, soustvarjamo zgodovino.

Začutite energijo, ki jo prinašajo sodelujoči in obiskovalci. Z vašo pomočjo bodo letošnje igre še bolj zanimive in se bodo vam in nam usidrale v trajen spomin.

Predsednik organizacijskega odbora

Dr. Ivan Šmon, MBA

Na naslednjih straneh boste našli vse podatke o razpisu, lokaciji, prav tako predstavljamo sponzorje, ki so omogočili, da bomo prireditev izpeljali.