Zimske športne igre

Spoštovane športnice in športniki, dragi gostje in prijatelji,

tradicija je beseda, ki je del našega vsakdana. Pomeni kontinuiteto, ponavljanje, ohranjanje stikov, navad, običajev… Velikokrat je njen simbolni pomen zlorabljen, pogosto pa ravno ta beseda najde pravo mesto.

Elektrodistribucijske igre predstavljajo tradicijo, ki prepletajo distribucijska podjetja z uspehi in neuspehi, z lepimi spomini, predvsem pa s trdnimi prijateljstvi in z željo po ponovnem snidenju.

Zato spoštovani, v veselje mi je, da vas lahko zopet povabim na 18. zimsko športne igre elektrodistribucijskih podjetij, ki bodo letos potekale 22. januarja 2011, v športnem centru Rudno Polje na Pokljuki, v organizaciji Elektra Gorenjska.

Cilj tekmovalk in tekmovalcev bo seveda biti prvi, biti čim boljši, hkrati pa bo zopet na vrsti trenutek, namenjen druženju različnih, pa kljub temu enakih.

Hvala vsem, ki ste in boste pomagali pri organizaciji iger, hvala vsem, ki boste prireditev tudi finančno podprli.  Brez vas, spoštovani sponzorji in donatorji, nam prireditve ne bi uspelo izpeljati.

Ob tej priložnosti vas vabim v čim večjem številu, da se nam pridružite. Začutite energijo, ki jo prinašajo sodelujoči in obiskovalci. Tudi z vašo prisotnostjo bodo letošnje igre še bolj zanimive in se vam bodo vtisnile v trajen spomin.

 

DOBRODOŠLI!

 

Predsednik organizacijskega odbora
mag. Bojan Luskovec

 

DOKUMENTI

Razpis - zimske športne igre (PDF PDF 2 MB)

2. bilten - zimske športne igre (PDF PDF 3 MB)

Rezultati - zimske športne igre (PDF PDF 3 MB)