Zaposlovanje v Elektru Gorenjska

Ste dejavni, inovativni, strokovnjak na svojem področju in iščete nove izzive? Predstavite nam svoje potenciale. Verjamemo, da je dobra komunikacija prvi in najpomembnejši korak dobrega sodelovanja.

Ugodnosti za delojemalce: Sistematično delo s kadri je ključnega pomena za uspeh tako posameznika kot podjetja, zato izvajamo letne razgovore, programe izobraževanja za zaposlene, nudimo možnost nadaljnjega izobraževanja, zaposlene motiviramo z različnimi sistemi nagrajevanja, spodbujamo in primerno nagrajujemo inovativnost zaposlenih, skrbimo za varnost in zdravje pri delu ter dodatno pokojninsko zavarovanje. Preko športnega društva in različnih družabnih dogodkov spodbujamo zdrav telesni in duševni razvoj. Skrbimo za zaposlene in za njihove družine z organizacijo različnih dogodkov ter z možnostjo najema lastnih počitniških kapacitet.

Verjamemo, da smo zaupanja vreden delodajalec, kar dokazuje tudi nizka fluktuacija in velika stopnja zaupanja in pripadnosti zaposlenih podjetju. Postanite del našega uspeha tudi vi!

Zaposlitveni vprašalnik

Prosimo vas, da izpolnite zaposlitveni vprašalnik in ga priložite vašemu življenjepisu in vlogi za prijavo na razpisano delovno mesto. Podatki nam bodo v pomoč za lažjo selekcijo vlog.

Zaposlitveni vprašalnik

Objava prostih delovnih mest

Prosto delovno mesto APLIKACIJSKI INŽENIR III m/ž je objavljeno na Zavodu za zaposlovanje.

Prijave sprejemamo do vključno 1. februarja 2018.