Stikalna ura

Manjša tarifa tudi ob praznikih

Nastavitve tarifnih časov, ki so skladne z Uredbo o tarifnem sistemu za prodajo električne energije, je v celoti mogoče udejanjiti z digitalnimi stikalnimi urami. Z digitalno stikalno uro TKM8, ki jo lahko naročite tudi v Elektru Gorenjska, poleg zanesljivosti delovanja lahko koristite manjše dnevne tarife tudi med prazniki in ob delavnikih od 22.00 do 6.00 ure.

Digitalna stikalna ura TKM8 omogoča preklapljanje tarife pri dvotarifnih števcih po dnevnem, tedenskem ali letnem programu. Ura omogoča prehod iz zimskega v poletni čas in obratno ter programiranje praznikov.

Digitalno stikalno uro TKM8 lahko naročite, če je vaše gospodinjstvo uvrščeno v drugo ali tretjo stopnjo gospodinjskega odjema. Za gospodinjstva, uvrščena v prvo stopnjo gospodinjskega odjema je določeno enotarifno merjenje.

Brošura o digitalni stikalni uri TKM8 (PDF PDF 107 KB)

Kako do nove stikalne ure?

Novo digitalno stikalno uro TKM8 lahko po ceni 98,07 EUR (23.502,30 SIT, 1EUR=239,640 SIT) brez DDV (za stanovanjski prostor se DDV obračuna po 8,5 % stopnji, za poslovne objekte pa po 20 % stopnji) naročite po faksu ali po pošti. Cena vključuje digitalno stikalno uro TKM8, nastavitev parametrov, demontažo obstoječe stikalne ure in namestitev nove.

Digitalno stikalno uro TKM8 lahko naročite tudi preko spletnega obrazca ali pa dokument natisnete, izpolnite, podpišete in ga pošljete po faksu (04 2083 372) ali preko pošte na naslov:

Elektro Gorenjska, d. d.
Ulica Mirka Vadnova 3a
4000 Kranj

V roku 24. ur oziroma najkasneje naslednji delovni dan po prejemu naročila vas bomo poklicali in se z vami dogovorili za termin za namestitev stikalne ure.

Dodatne informacije

Pri vprašanjih o nakupu in zamenjavi stikalne ure vam bo pomagal g. Slavko Hlebič. Dobite ga na:
telefon: 04 20 83 230
GSM: 031 638 742
e-pošta: tmbwlp/imfcjdAfmflusp.hpsfoktlb/tj

Predpisi

Predpisi, ki urejajo dvotarifno merjenje, obračun električne energije in menjavo stikalnih ur, so zbrani v področju Zakoni, akti in predpisi.